Foglalkoztatásbővítés a SZILÁGYI-2000 Kft-nél

A SZILÁGYI-2000 Korlátolt Felelősségű Társaság foglalkoztatotti létszámbővítési projektje a Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében valósul meg, közel 29,99 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatás segítségével.

Jelen fejlesztés keretein belül a székhelyünkre a meglévő 8 fő mellé felvételre került további 6 fő munkavállaló teljes (8 órás) munkaidőben foglalkoztatva. Jelen fejlesztés keretein belül székhelyünkre került felvételre 6 fő munkavállaló (2 fő szakképzett lakatos és 3 fő szakképzetlen fémfeldolgozó betanított munkás és 1 fő adminisztrátor) teljes (8 órás) munkaidőben foglalkoztatva. A létszámbővítés azért szükséges, mert az új, bevezetés alatt álló gyártási tevékenységet kiszolgálva és kapacitását bővítve van szükségünk további munkaerőre (2 fő lakatos és a 3 fő betanított munkás a szendvicspanel szerkezetű épületelemek és építmények gyártásából (hűtőkamra, szerszámtároló, kis épület) tevődő részfeladatokat fogják elvégezni a beszerzésre kerülő fémipari kisgépek segítségével, illetve az 1 fő adminisztrátor segíti a megnövekedett irodai munkát is), vagyis új induló beruházási tevékenység mellett, kapacitásbővítés történik.

A társaság megalakulása óta, nagy hangsúlyt fektet az adott szakterületen megfelelő szakértelmű munkavállalók foglalkoztatására. A minőségi hatékony munkavégzés egyik alapköve az, hogy a humán bázis megalapozott legyen.  A projekt keretében felvett munkavállalók száma 6 fő, ebből mind a 6 fő a tevékenységi területnek megfelelő kompetenciával rendelkezik.

Célunk, hogy az összes munkavállalót a 24 hónap alatt megszerzett munkatapasztalatai, gyakorlata után munkaerő-piaci kilátásaikat javítva hozzásegítsük a foglalkoztatásuk további megvalósításához saját vállalatunknál.

 

A kedvezményezett neve:                    SZILÁGYI-2000 Kft.

A projekt azonosító száma:                  GINOP-5.3.12-19-2020-00096

A szerződött támogatás összege:        29 988 000 Ft

A projekt befejezési dátuma:                2023.03.10.

A fejlesztés tárgya:                               Foglalkoztatotti létszámbővítés

A projekt megvalósítási helyszíne:       4031 Debrecen István út 151. Hrsz: 15779/1